keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Sisko was here

    Viikonloppu meni siis rakkaan siskon kanssa, ja ihanasti menikin! Kummallista on kuinka voi viettää aikaa oikein tekemättä mitään, mutta silti on jatkuvasti menoa jonnekin ja ei kerkeä tekemään kaikkea mitä normaalisti touhutaan... Mutta hieno viikonloppu silti takana! Sisko oli tehnyt ihmeen: leiponut porkkanakakkua! Ihme se oli, sillä sisko ei ole koskaan leiponut mitään itsekseen, ja siksi se oli erityisen hyvää (ja ehkä myös siksi, että rakastan porkkanakakkua...). Katsottiin The Tree Of Life -leffa, ja se oli kyllä mieletön! Etenkin visuaalisesti aivan käsittämätön! Suosittelen. Ja koska launtaina oli Ravintolapäivä, niin käytiin testaamassa Kuopion tarjontaa hiukan, ja saatiin erittäin hyvää keittoa, ja sitäkin parempaa tunnelmaa! Tykkäsin kovasti!

Taidettiin lähinnä syödä koko vloppu!

!Aina yhtä tyylikäs!


4 kommenttia:

  1. Hauskaa kun on mukava sisko :) toi ravintolapäivä oli aika hauska juttu, kävittekö siis ihan ihmisten kodeissa vai miten se menee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis ihan käytiin toisen kotona syömässä! Oli täällä myös sellaisia, että ne oli jossain liikkeissä, mutta kyllä se kotitunnelma oli ihana! :))

      Poista