torstai 9. helmikuuta 2012

Säkki & Kaapu

   Saanko esitellä tämän talven lämpöisimmät ystävät: Säkki ja Kaapu! Löysin alkutalvesta kirpputorilta enemmänkin säkkiä muistuttavan takin, ja tykästyin! Alle mahtuu vaikka kaikki vaatteet kaapista... Ihanan korkea kaulus ja huppu tekevät säkistäni vieläkin rakastettavamman. Nyt on mukava kuljeskella tuolla kylmässä, kun on iso takki jonka alle voi sulloutua oikein kunnolla...

    Siskoni teki myös löydön kirpputorilta ennen talvea, ja nyt hän omistaa mitä tyylikkäimmän kaavun! Ja vielä turkiksien kera. Kaapuun kuuluu vielä turkiskaulus, mutta näissä kuvissa sitä ei ole, sillä se on irroitettava. Kaavussakin on sulloutumisen mahdollisuus, joka on kyllä mukava näin talvella... Samanlaista kaapua itsekkin vähän haaveilen (mustana se olisi täydellinen), mutta oma säkkini lämmittää varmasti monet talvet vielä ennen kuin täydellinen kaapu tulee vastaan (ja olen silloin pyöreä 55-vuotias nainen punaisilla pyöreillä silmälaseilla ja polkkatukalla...).

4 kommenttia:

 1. hyvät on teidän kaavut ja säkit, tuollaisia ei ehkä löydä jos etsimään lähtee mutta sattumalta voikin tulla vastaan ! ja kaupassa maksaisi maltailta.

  Maininta myös Erjan tekemälle mustalle huiville! (kai se on sen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah, ei tollasia ihan joka päivä tule vastaan! Ja kaupoissa tulee käytyä ihan liian harvoin!
   Ja kyllä, äitin tekemä hieno huivi!!

   Poista
 2. OI, rakastan säkkiä!!! mahetsu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olen siihen kiintynyt kovasti! 8)

   Poista