Keitettiin täydellistä minttukahvia ystäväni syntymäpäivän kunniaksi.
Pitkään pakkasessa odottanut gluteeniton leipäjuuri
pääsi vihdoin sämpylöiden muodossa pöytään.
Ihanan tuoretta ja mukavan hapanta
(mutta hiukan vielä voisi harjaantua juuren käytössä...).
Kattaus sillä hetkellä miellyttävillä astioilla.
Tummansininen; se tuntuu nyt olevan se valittu,
talven yli kantava väri.
Sinistä tarvitaan nyt paljon kantamaan
sitä tuskaa, minkä pieni liukastuminen toi;
Kameran laukaisia ei toimi...
Eli nyt ei vähään aikaan kuvata....
Oh shoot!
Voi, sinun ihana keittiö ja ihanat kattaukset! Ikävä!
VastaaPoistaHapanjuuresta piti sanomani, että itse monesti vähän huijaan ja lisään pikkuriikkisen murusen tuorehiivaa mukaan antamaan vauhtia. Aromi ei kärsi, mutta kohoaa ihan eri tavalla!
Joo, kyllähän se hiivan käyttö ihan sallittua on, vaikka ei se perinteinen tapa olekaan ;))
Poista