torstai 27. helmikuuta 2014

Tuli maistettua

Untitled
Anjovis.
Kananmuna.
Ruisleipä.
Ei tulisi niin mieleenikään,
että pitäisin.
Vain vanhat ihmiset syövät anjovisleipiä...
Silti niitä oli tehtävä tupareihin.
Ja sitten tuli maistettua ja huomattua,
ettei se anjovis niin pahaa olekaan.

Untitled
Untitled

Nyt nautin oolongia.
Kuppi virkistää
kuten myös nuo kevään ensimerkit.
Nautinnollisen hetken tarjoaa ihana Helmi,
joka teetä toi.
Kiitos suur!


4 kommenttia:

  1. Mieki haluan kyllä tehä anjovisleipiä! (:

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Tuleen hiukan sellainen vanha suomalainen olo noita syödessä !

      Poista
  2. Ihanan vanhanaikaista! :) Mä syön kesäisin aina sillimunaleipiä. Mummo teki niitä aina, kun oltiin hienosti kylässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillimunavoileivät on itseasiassa minunkin mummin bravuuri! Aina synttärikahveilla niitä pöydässä tarjolla! Pienenä en tykännyt, nyt niitä jo välillä kaipaa!

      Poista