lauantai 7. syyskuuta 2013

Päärynäihmistä

Untitled
Untitled
UntitledAlkusyksyä...
Omenoiden sekä päärynöiden aikaa.
Olen aina ollut omenaihminen,
ja tulen aina olemaan.
En ole koskaan pitänyt paljoa päärynästä.
Tai oikeastaan sen rakenteesta.
Mutta nyt löysin itsestäni hiukan myös päärynäihmistä.
Löysimme kavereiden kanssa lähettyviltä päärynäpuita.
Ja Leivotaan-lehdessä oli herkullisen näköinen minttuinen päärynämutakakku.
Sopisi hyvin hiukan koleaan syksyilmaan...

9 kommenttia:

 1. Minussa tapahtui jossain 20 ikävuoden tienoilla konversio omenaihmisestä päärynäihmiseksi. Vaikka kotimaiset omput ovat tällä hetkellä suurta herkkua, saivat Williams-ja Anjou-päärynät ihan erityisen paikan sydämessäni. Minttuinen päärynämutis ei varmasti voi olla saamatta omaa lokeroaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä minussakin on tapahtumassa jotain samansuuntaista muutosta... Mutta vielä ainakin henkeen ja vereen omenaihmisiä olen! Tuota mutista on kyllä testattava viel 8))

   Poista
 2. Päärynäpuita! Minustakin voisi tulla päärynäihminen, jos niitä saisi syödä suoraan puusta. :) Muuten en ole niin kovin koskaan perustanut, toisin kuin omenoista. Mutta vihersalaatteihin on kiva laittaa päärynää pähkinän kaveriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päärynän rakenne on aina ollut mulle se ongelma, mutta taitaa olla tottumuskysymys sekin! Ja joo vihersalaattiin sopii kyllä hyvin 8)

   Poista
 3. öö kolea? niin lämmin syksy ollut että!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutakakku on sit niitä koleita ilmoja varten ajateltu, tuomaan lämpöä :D Kun niitäkin luultavasti vielä tulee (ja toivottavasti, niin pääsee leipomaan) ;))

   Poista
 4. Minttuinen päärynämutakakku !? Oooo tuli heti inspiraatio että haluun tehdä sitä !! :P onks sul reseptii vielä siihen ? Muutenkin mukava ja inspiroiva Tää blogisi:) olet mahtava !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mulla jossain se lehti pitäisi olla missä kyseisen kakun ohje löytyy! Voisi joskus tehdä vaikka yhdessä :)) Ja kiitos paljon kommentistasi!

   Poista
  2. Joo tehään joskus yhessä, tuun vaikka käymään täs keväällä Nii tehään :)

   Poista