lauantai 23. maaliskuuta 2013

Valuva keltuainen

Untitled
Pitkästä aikaa huulet saivat punaa yllensä.
Liian vähän tullut käytettyä lähiaikoina huulipunaa.
Asiaan on kuitenkin tulossa muutos kevään myötä.

Untitled
Untitled
Uppomuna.
Kauhean kiehtova ajatus.
Keittää kanamuna nyt ilman kuoria!?
Kauan olen kyseistä kananmunamuotoa halunnut koittaa,
mutta hiukan on pelottanut. Voisiko se todellakin onnistua?
Keräsin rohkeuteni.
Vettä kattilaan kiehumaan.
Kun kuplii sopivasti (ei liikaa kuitenkaan!) lisätään tilkka etikkaa.
Sitten kauhalla pieni pyöräytys veteen, ja valmiiksi rikottu kanamuna lasista pyörteeseen mukaan.
Ja tsädääm: siellä se kypsyy.
3-4 min.
Valuva keltuainen toimii loistavana kastikkeena kasviksille!
Untitled

2 kommenttia:

  1. Hienosti oot onnistunut! Alko vähän itelläkin kiinnostamaan tuon kokeilu... Ja huulipunat on kyllä nättejä!! <3 Niistä tulee niin mieleen Ranska, ja kevät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan; esteettisestikin niin kivan näköinen! Ja voi Ranska ja huulipunat!

      Poista