maanantai 4. helmikuuta 2013

Tuoreen ruisleivän tuoksu

Untitled
UntitledUntitledUntitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Vietin pitkän viikonlopun kotikotona.
Maalla. 
Leivinuuni on parhaimmillaan, kun sen täyttää ruisleivällä. 
Leivottiin taas pieni erä reikäleipiä. 
Yksi parhaimmista tuoksuista mitä talossa voi olla on ehdottomasti tuoreen ruisleivän tuoksu
Siinä sivussa valmistui myös perunarieskat. 

Untitled
Untitled
Untitled 
Lauantai on hyvä aloittaa brunssilla. 
Ja jazzilla. 
Ei ollut huono launtai. 

Ähky tulee, kun näitä kuvia katselee. 
Ruoan kuvaaminen on vaan niin mukavaa. 
Melkein yhtä mukavaa kuin syöminen. 

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!
    Samuel kehui että oli hyviä reiskoja.
    (ja muistahan säkin syödä ihan oikeesti!!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä parhaita rieskoja mitä äiti on tehnyt! Ja joo, mä muistan!! :))

      Poista
  2. Näyttää hyvältä! Ja kotoisalta! :)

    VastaaPoista