sunnuntai 4. joulukuuta 2011

4.12.

Tämmöinen taiteilu se pitää kiireisenä...
 Aurinko voisi paistaa useammin. Toisi vähän valoa tähän lumettomaan paikkaa. Joulu on jo melkosen lähellä, ja tänä vuonna olen ajan puutteen vuoksi ollut hyvin jäljessä kaiken joulufiilistely ja -valmistelujen kanssa. No, eiköhän tässä vielä kerkeä... Jättää vaikka sitten tenttilukemisen vähemmälle, jos ei muuten kerkeä. Eikös se ole ihan sallittua? Pipareita nyt onneksi olen kerennyt tekemään ja syömään! Mutta riisipuuro on vieläkin syömättä tältä vuodelta, oh no! Kaivelin koneelta muutamia kuvia tänne... Joulufiilistely kuvia ei ole vielä tarjolla, harmittaa hiukan.

Teetä

.. sitä kuluu hyvin paljon.

Sateenvarjo on muuten hieno keksintö!

4 kommenttia:

 1. ihania kuvia! jos vietetään aattoa yhdessä niin koitetaan sit ottaa ilo irti ja fiilistellä. Käydään hautausmaalla muistelemassa rakkaita ja vähän ulkoillaan, joulusaunaan laitetaan kynttilät..kissoille joulumuonaa.. :D pääasia että joulusta ehtii nauttimaan sit kun on oikeasti joulu<3

  VastaaPoista
 2. Joo ehdottomasti kyllä kaikki ilo ja nautinto irti joulusta! Ei kyllä millään jaksais oottaa enää, että pääsis joululomalle joulupuuhia tekemään!

  VastaaPoista
 3. taitaa sulla olla ihan jees siellä kuopiossakin ;)
  (<3)

  VastaaPoista