keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

.Jännät paikat.

  Kun eilen päivällä tulin kotiin töistä, äiti tuli vastaan heti ihme hymy naamallaan. Pian oli siskotkin vieressä  virne naamalla, aivan kuin jotakin josta minun pitäisi tietää olisi tapahtunut. He ohjastivat minut päivän postin lue nopeasti, sillä siellä oli jotakin minulle; kirje Itä-Suomen yliopistolta... Tämä ei onneksi ollut niitä Kelan lappuja, joita on sadellut viime viikolla mukavasti... He olivat koko päivän odottaneet, että milloin saavun kirjeen avaamaan. Se oli jo tutkittu ulkopäin hyvin hyvin huolellisesti, ja hyvä etteivät olleet ostaneet jotain läpivalaisevaa laitetta saadakseen selville mitä siellä oli. Pian oli kaikki koolla ympärillä, ja odottivat jännittyneenä mitä se sisälsi. Itse en uskaltanut lähteä paljoa arvailemaan kuoren ulkomuodon perusteella, mutta olihan se iso ja vähän paksukin, mutta kukapa ei tunkisi sinne avoimen yliopiston mainoksia jos ei pääse sisälle... Päätin, että kurkistan vain mitä siellä lukee, koska kunnolla en uskaltanut avata... Vähäsen raotin avattua kirjekuorta....

 ... Ja siinä vaiheessa, kun älysin mitä siellä luki rupesin kiljumaan ja hyppimään! Pääsin oikeasti sisälle! Ja tämä ei ollut eka kerta kun ravitsemustieteisiin pyrin, sillä olen halunnut opiskella ravitsemustieteitä lukiosta lähtien! Ja nyt vihdoin, minä olen yksi niistä 30 jotka yli 300 hakijasta pääsi sisälle... Kiitollinen olen! Ja tulihan niihin vähän luettuakin... Koko kevään... Mutta nyt se palkittiin! :))) Ei tätä kyllä vieläkään älyä, sillä siitä on vain haaveillut.. Noh, siinä sitten ilosta hypittiin, itkettiin ja naurettiin sekä ihmeteltiin... Ja pitihän sitä jotenkin juhlistaa, joten kakkua oli saatava!!


 Makes me smile! 

Ja nyt on hyvä jatkaa juhannuksen viettoon, joka alkaa minun osalta jo huomenna...
Hyvää juhannusta kaikille!

4 kommenttia:

 1. onnee onnee ! saat olla ylpeä <: oon itsekin haaveillu ravitsemusterapeutin ammatista, mutta kertaakaan en oo hakenut. katsoo jos tän koulun jälkeen :---)

  VastaaPoista
 2. Kiiiiiitos paljon! Haaveita kannattaa aina toteuttaa, joten hakemaan vaan!! :))

  VastaaPoista
 3. Oijukukupätkä =) Sitten sä muutat sinne kauas :'( Mutta kannattaa nyt opiskella kun vielä jaksaa ja on nuori =)

  VastaaPoista
 4. Jep, melko kauas tulee taas mentyä :/

  VastaaPoista