lauantai 14. toukokuuta 2011

Jotain ajankohtaista


  Ulkoa parvekkeen avonaisen oven kautta kantautui hurjat huudahdukset, ja pian olikin Facebookin ja Twitterin päivitykset täynnä jääkiekkoa ja Granlundia. Niiden loppumista tuskimpa tapahtuu vielä pitkään aikaa, mutta eipä se haittaakaan, sillä silloin kannattaa iloita ja juhlia kun on riemun aihetta. Ja jos hyvin käy, niin riemu muuttuu suureksi karkeloksi sunnuntaina (kai se on sunnuntaina?). Itse en katsonut ottelua. En uskaltanut, ja mukavempaa oli seurata sitä sosiaalisen median kautta ystävien toimiessa Mertarantoina.
Ja minkäköhän takia nyt rupesin puhumaan jääkiekosta?? Jaa, en tiedä.. Ehkä alitajunnassa halusin jotakin ajankohtaista tänne. Noh, siinä on... Sitten voidaan siirtyä muuhun... Niin ne Euroviisut taitaa olla huomenna...


  Housuissa on vähän jotain ratsastus henkeä, ja ehkä sen takia pidänkin niistä, vaikka en heppatyttö olekkaan. Mutta ne nyt ei oikein näytä pääsevän edukseen kuvissani... Ensi kerralla paremmin!

  Noh, pakkohan se oli taas jotain kivoja kevät kuvia tänne laittaa! Valo on ihana ulkona, vihreä on kaunis ja kamera oiva väline niiden tallentamiseen. Tekisi mieli vaan olla ulkona, mutta pääsykokeet pakottavat sisälle. Höh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti