maanantai 21. helmikuuta 2011

Löhö -fiilis

   Sunnuntait ovat ihania, kun ei ole kiire minnekkään. Voi heräillä rauhassa, katsoa aurinkoa ja vaihtaa yöpuvun pois vasta, kun on menossa ulos (tai sitten jättää ulos menemisen, ja kulkee koko päivän yöpuku päällä...). Vaikka samalla tapaa viettäisi jonkun toisen viikonpäivän, ei se tuntuisi samalta kuin sunnuntaina. Sunnuntaissa on erityinen fiilis; saa löhötä -fiilis l. lepopäivä.

  Vietin illasta kolme tuntia Coffe Housessa istuen ihanan ystäväni kanssa, suunnitellen loistavaa tulevaisuutta. Ja pakkohan se on minttukaakaota juoda, kun on hyytävän kylmä; eikös se ole joku laki? Onhan se aika makiaa, muuta niin hyvää silti!

    Onneksi huomiselle ei ole yhtään luentoa luvassa, niin ei tarvitse pelätä herätyskellon pärinää aamulla, ja siksi saa valvoa taas vähän myöhempään. Miksi aina yöllä tekee mieli ruveta touhuamaan? Yhtäkkiä tulee tarve siivota, leipoa tai katsoa kolme tuntia kestävä elokuva. Ehkä se johtuu tähdistä tai kuusta. Tänä yönä tuli tarve syödä jotakin hyvää, ja onneksi ostin pähkinöitä ja rusinoita suklaalla ja jogurtilla kuorrutettuna, tietenkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti