perjantai 28. tammikuuta 2011

Epäkalenterin käyttäjä


     Vaikka opiskelija olenkin, en ole täysin riippuvainen kalenteristani. Voi mennä päiviäkin niin, etten aukaise sitä laisinkaan. Muistan melko hyvin päivien sisällöt, ja se luultavasti johtuu siitä, että kalenterini sivut harvoin ovat täynnä aikatauluista ja ohjelmista. Jätän sinne aina vähän tilaa.

   Mutta vaikka en kiireen ja aikataulujen ystävä olekkaan, silti ihailen niiden ihmisten kalentereja, jotka ovat täynnä erilaisia merkintöjä, rasteja, nuolia, värejä, piirrustuksia yms. Niissä kalenteri pääsee oikeuksiinsa, hommaan mihin se on luotu.
   Eräs kaunis päivä postimies Pate tunki postiluukustani uuden kalenterin ( kiitokset äidilleni.. niin ja tietenkin posteljoonalle, joka toimi välittäjänä). Nyt yritän ahkerasti käyttää sitä niin kuin kalenteria käytetään: täytän sen kaikella mahdollisella mitä vain keksin päivälleni, ja esitän etten muistaisi pestä pyykkiäkään ilman kalenterini merkintään, ettei kaleneteri vain tuntisi isteään epäkalenteriksi. Tosin, tämä kalenteri ei ole turha vaikka se oleilisi vain laukussa päivät ja yöt, on se sen verran kivan näköinen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti