Olisiko nuo sitten jääpuikot?
Vai metalliset (muoviset) pistimet?
Siitä en ole varma, mutta pidän niistä silti.
Tein viikolla tahnaa avokadosta, kikherneistä ja valkosipulista.
Ylihyvää.
Tungin sitä joka paikkaan.
(Sekä lusikoin suoraan suuhun.)
Silloin kaikki muttui hitusen paremmaksi.
Myös talvi.
Kertoisitko avokado-kiksutahnan teko-ohjeet? Kuulostaa niin hyvältä, että tekee mieli kokeilla :)
VastaaPoistaSulla on tosi kiva blogi. Löysin sen n. viikko sitten ja ajattelin, että jos mulla olisi blogi, se olisi ihan samanlainen kun sulla. Jopa tiettyine sananvalintoineen. Hassua :)
Hahaa, mulla tuo keittiössä oleilu menee aina vähän näppituntumalla, niin mitään kunnon ohjetta ei oikein edes ole. Mutta tuohon taisin laittaa vain puolikkaan avokadon, n.2 dl kikherneitä, ja sitten murskasin sekaan vielä valkosipulikynnen. En oo ihan varma laitoinko hiukan pippuria?! Lime vois muuten sopia kanssa... Mutta valitettavasti ei tuon parempaa ohjetta ole :D
PoistaJa kiitos paljon! Hihii, kiva, että on löytynyt samanhenkisiä lukijoita :))