Oh sweet potato; kuinka ihana oletkaan!
Ja vielä kaunis väriltäsi.
Bataatti menee niin keittoihin, patoihin, muhennoksiin kuin vielä ranskalaisiin.
Niin ja kaiken tämän lisäksi puuroon.
Bataattipuuro, oi autuutta!
Muistan lukeneeni jostain äämerikkalaisesta blogista puurosta mikä oli porkkanaan tehty.
Päätinpä koittaa bataattia.
Keitin bataatin paloja kypsäksi.
Otin keitinveden talteen.
Muussasin bataatin palaset.
Heitin sekaan 4-viljanhiutaleita, sekä hiukan keitinvettä.
Kypsensin vielä hetkisen...
Sitten tuli haastava kohta: maustaminen!
Makea vai suolainen??
Päädyin lopulta inkivääriin, kaneliin ja pieneen määrään maustepippuria.
Ja oi; puuro oli valmis!
Päälle mustikoita.
Koitettiin pääsiäislomalla brunssilla samaa vielä niin, että mukana oli rusinoita ja siemeniä:
Toimii!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti