Vietin pitkän viikonlopun kotikotona.
Maalla.
Leivinuuni on parhaimmillaan, kun sen täyttää ruisleivällä.
Leivottiin taas pieni erä reikäleipiä.
Yksi parhaimmista tuoksuista mitä talossa voi olla on ehdottomasti tuoreen ruisleivän tuoksu.
Siinä sivussa valmistui myös perunarieskat.
Lauantai on hyvä aloittaa brunssilla.
Ja jazzilla.
Ei ollut huono launtai.
Ähky tulee, kun näitä kuvia katselee.
Ruoan kuvaaminen on vaan niin mukavaa.
Melkein yhtä mukavaa kuin syöminen.
Ihania kuvia!
VastaaPoistaSamuel kehui että oli hyviä reiskoja.
(ja muistahan säkin syödä ihan oikeesti!!)
Oli kyllä parhaita rieskoja mitä äiti on tehnyt! Ja joo, mä muistan!! :))
PoistaNäyttää hyvältä! Ja kotoisalta! :)
VastaaPoistaSitä kumpaakin se tosiaan oli :))
Poista